Totalt antal varor: 0 st
Inte inloggad - Logga in - Ny kund
  BUTIKSPERSONAL SÖKES DEMODAGAR CUSTOM FIT BUTIKEN LOGOBOLLAR UTBILDNING RANGEN BANAN ÖPPETTIDER OM OSS KONTAKTA OSS  
Varumärken:
Varugrupp:
Dam/Herr:
Fattning:
Visa endast:Skip Navigation Links.

DEMODAGAR


Vi har ett av Stockholms i särklass mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra!

Varje dag på FairWay Golf är en Demodag! Hos oss kan du alltid testa allt från Drivers till Putters. Det ger dig en överlägsen fördel!

Vi erbjuder dig Sveriges största mobila Custom Fitting Studio och vi är övertygade om att vårt sortiment av demoklubbor och utökade Custom Fitting vagnar (som är bland världens mest omfattande) ger oss alla möjligheter att hjälpa dig rätt i din jakt på din nya utrustning.

Vissa dagar ger vi dig dessutom möjligheten att träffa representanter från världens ledande klubbtillverkare*. 


Våra Demodagar säsongen 2023!

Lördag den 1 april kl. 11.00-16.00
Lördag den 22 april kl. 11.00-16.00
Lördag den 13 maj kl. 11.00-16.00
Lördag den 27 maj kl. 11.00-16.00

Lördag den 17 juni kl. 11.00-16.00


Lördag den 1 april kl. 11.00-16.00 har vi Cobra, Mizuno, Ping, Titleist och Wilson på plats för att presentera årets nyheter.

De har givetvis också med sig deras övriga sortiment av storsäljare som du kan prova ut och köpa.


Vill du testa klubbor eller göra en utprovning med hjälp av produktspecialist från något av ovanstående varumärken och göra ditt köp till generellt sett Sveriges lägsta ordinarie pris plus en Värdecheck på 10% av beloppet så måste du boka en tid i förväg för att vara säker på en plats så boka din tid nu.

Du bokar genom att maila oss på info@fairwaygolf.se med önskemål om vilken eller vilka tider du har möjlighet att komma samt vad det är du vill prova ut alternativt ringa oss på 08-624 99 50 mellan kl. 11.00 och 15.00.


Eventuella överblivna tider erbjuds på plats under lördagen.

Som alltid så har du oavsett varumärke och tid på året möjlighet att när som helst på egen hand inför ett köp hos oss utnyttja vårt butikssortiment av demoklubbor som är bland världens mest omfattande eller boka in en Custom Fitting då den stora godisbutiken av huvuden och skaft är öppen och står till ditt förfogande.


Vi hälsar dig välkommen till årets Demodagar med nedanstående varumärken på plats* för att presentera årets sortiment av Nyheter och Storsäljare. 

Har du inte möjlighet att besöka oss på någon av våra demodagar så har vi Sverigs största sortiment av testklubbor från nedanstående varumärken tillgängliga alla dagar året runt för dig att provslå innan ditt köp så du har alla möjligheter att när som helst besöka oss och på egen hand provslå valfritt varumärkes klubbmodeller.

Behöver du hjälp med din specifikation så är du välkommen att boka in en privat Custom Fitting hos oss på valfri tid utanför Demodagarna.
Vi erbjuder Sveriges största sortiment av testklubbor för Custom Fitting från nedanstående varumärken, TrackMan och den bollmodell du spelar. Tre viktiga förutsättningar för ett lyckat resultat.
Du läser mer om Custom Fitting hos oss här.                                                                            


      

                                           

                               

                                                         
                

                På våra demodagar är de hetaste varumärken är på plats på Rangen med experter, demoklubbor och utrustning för Custom Fitting inklusive Launch Monitors för att ge dig den bästa hjälp du kan få inför köp av enstaka klubbor eller en hel utrustning speciellt anpassad för dina behov.

Du är välkommen att på egen hand besöka de olika varumärkenas stationer och prova de klubbor som du finner intressanta.

Du som har tagit ett beslut om att handla hos oss på en av våra Demodagar har möjlighet att boka en tid för en utprovning/Custom Fitting i förväg.

Utprovning/Custom Fitting är på våra Demodagar kostnadsfri men Butiken behåller din specifikation för din räkning.

Är du/blir du Nyhetsbrevsprenumerant hos oss och köper golfutrustning till ordinarie
pris för över 1 000:- på våra demodagar från något av de deltagande varumärkena får du en Värdecheck på 10% av beloppet att använda vid ditt nästa köp av golfutrustning till ordinarie pris hos oss fr.o.m. dagen efter!

Du bokar din tid genom att besöka butiken, ringa 08-624 99 50 eller maila info@fairwaygolf.se.

* Alla varumärken kanske inte är på plats alla Demodagar.
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella felaktigheter.

© FairWay Golf Ulriksdal AB Built on Exego Publisher